ПЧЕЛАРСКИ ЦЕНТЪР - ЮЖЕН | Българска фирма за Производство и търговия на пчеларски инвентар и пчелни продукти
Преглеждане на профила: 2341 пъти

ПЧЕЛАРСКИ ЦЕНТЪР - ЮЖЕН
Българска фирма за Производство и търговия на пчеларски инвентар и пчелни продукти
Град:
Адрес:ул. ,, Райна Кандева " 66 А
Телефон:+359 42 670 211; +359 (0) 888 945 455
Бранш:
e-mail:info(at)pchelar.com
Сайт:www.pchelar.com
Пчеларски център - Южен е създаден и функционира от 9 години. Основната дейност на фирмата е производство и търговия на пчеларски инвентар и пчелни продукти.

В гр.Стара Загора сме разкрили магазин и склад на едро, където се предлага цялата гама от инвентар, необходим за една добра пчеларска практика. Политиката на фирмата ни е насочена към поддържане на достъпни цени на всички стоки. В изминалите 2 години изградихме и дистрибуторска мрежа в Нова Загора, Елхово, Тополовград, Казанлък и Раднево, която успешно посрещна нуждите на пчеларите от тези райони.

Фирмата е специализирана и в пълното оборудване и поддържане на пчелини. Имаме изпълнени няколко проекта по Сапард и над 20 договора за доставка на кошери и пчелни отводки по 3 годишната програма за развитие на пчеларството в България. Пчеларски център - Южен има изградена и линия за производство на защитни облекла.

Булата и блузоните се шият от български памучни платове с много добро качество , а ръкавиците са от естествена кожа. Продукцията се радва на добър прием и извън България. От скоро фирмата ни стартира и производство на ханеманови решетки за 10 и 12 - рамкови кошери. В склада ни подържаме над 300 пчеларски артикула.

В другата основна дейност на фирмата ни - производството на пчелни продукти , имаме повече от 10 години професионален опит, освен нашите пчелини ние разчитаме на продукцията на 3280 пчелни семейства. Това са пчелините на наши съмишленици от Пчеларско дружество ,, ЛИПА" Стара Загора. Практикуваме подвижно пчеларство и по този начин добиваме няколко вида пчелен мед - акациев, лавандулов, липов, слънчогледов и билков. Освен тях произвеждаме и пчелно млечице, пчелен прашец и прополис.

Продукцията си реализираме основно на дребно. Имаме дългогодишни постоянни клиенти в България, а от скоро и нови от Гърция,които проявяват интерес към нашите продукти. Стремежът на Пчеларски център- Южен е чрез онлайн поръчки да прави доставки на пчеларите от цялата страна, както и на клиенти, оценили качествата на пчелните продукти.

Работно време:
понеделник - петък 8.30 - 19.00
събота : 8.30 - 14.00
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...