BOLERO S.A. | Гръцка фирма за происводство и износ на шоколад и сладкарски изделия
Преглеждане на профила: 1623 пъти

BOLERO S.A.
Гръцка фирма за происводство и износ на шоколад и сладкарски изделия
Град:
Адрес:26 Ag. Dimitriou Str.
Телефон:+30 210 9766708
Бранш:
e-mail:boleroath@bolero.com.gr
Сайт:www.bolero.com.gr
Основана през 1987 г. в Атина, Bolero произвежда главно шоколадови продукти, като шоколади и плодове и ядки обвити в шоколад. Компанията бързо се разраства до операции включващи производството на редица сладки включително виенски вафли, традиционен локум, сусамки и течен шоколад с лешник.
Bolero се занимава главно с износ и години наред е успяла да отговори на високите изисквания на международния пазар. Осемдесет до деветдесет процента от продукцията се изнася в повече от петдесет страни по целия свят, от Европа, Африка и Близкия Изток до Азия, Австралия и Америка.
През 2000 г., Bolero прехвърля основната си база за управление в промишлената зона на град Комотини в Северна Гърция, прилага 15 милиона инвестиционен план, който завършва през 2004 година. Инвестицията включва нов завод за производство и складова база разположена на 15000 кв. м. земя.
Напълно оборудвана лаборатория за контрол на качеството осигурява производството на постоянно и високо нормативно качество, корто отговаря на високите международни стандарти в хранително-вкусовата промишленост, определени от ЕС, международните хранителни стандарти (IFS) и анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP ).
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...