БОМАР ЕООД | Българска Фирма за Изграждане на СПА,Басейни,Препарати
Преглеждане на профила: 1739 пъти

БОМАР ЕООД
Българска Фирма за Изграждане на СПА,Басейни,Препарати
Град:
Адрес:ул. Хан Аспарух 20
Телефон:+359 887 754 611; +359 884 609 032
Бранш:
e-mail:bomar2000@abv.bg
Сайт:www.bomar2000.com
Фирмата е основана през 1990г. като КФ, в последствие прераства в ЕООД. Основната дейност на фирмата е търговия с препарати и аксесоари, миещи и дезинфекциращи препарати с битова и професионална насоченост. Като строителна, инженеринго - консултантска фирма в областта басейни и СПА, започва от 1999г.

Партньори на БОМАР ЕООД са били - Община Каварна, Община Варна, Община Добрич. В община Каварна е изпълнен общинския басейн край хотел "Каварна", Басейна с олимпийски размери в близост до минерален извор "Каварна". Освен това, в район Каварна са изградени много частни обекти, като например топлия и закрития басейн, СПА център и фонтана в хотел "Отдих" в гр. Каварна. В гр. Добрич е изграден съвременен СПА център. Оборудването и материалите за басейните са високо качествени на фирма "ASTRALL POLL" Испания.

Фирмата предлага гаранционна и извън гаранционна поддръжка на съответните обекти и доставка на аксесоари за басейна.

Търговията с консумативи, миещи и дезинфекциращи препарати за хотели и ресторанти е следващия сегмент от разнообразната дейност на фирмата, насочена към туризма.

Фирмата приема и изпълнява поръчки, относно изграждане и монтаж и поливни системи "RAINBIRD", както и поддръжка на зелени площи.

БОМАР ЕООД разполага с два склада, намиращи се в гр. Добрич и гр. Каварна.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...