Белс ЕООД | Българска Фирма за Производство на Замразени зеленчуци, Бланширани Картофи
Преглеждане на профила: 4490 пъти

Белс ЕООД
Българска Фирма за Производство на Замразени зеленчуци, Бланширани Картофи
Град:
Адрес:Индустриална зона
Телефон:+359 431 63 388
Бранш:
e-mail:office@bels-bg.com
Сайт:http://www.bels-bg.com
Фирмата започва търговска дейност през 1992 г. като преминава през няколко етапа на развитие. През 2002 г. в гр.Стара Загора е регистрирано дружеството “БЕЛС” ЕООД като основна сфера на дейност са замразените храни.

“БЕЛС”ЕООД е производител на замразени зеленчуци. Притежава собствена търговска марка “БЕЛС”, която включва повече от 40 асортиментни единици.

“БЕЛС”ЕООД е дистрибутор на сладоледи “Карил” за Централна и Южна България.

“БЕЛС”ЕООД е вносител на бланширани картофи и картофени специалитети от Германия.

Реализацията се осъществява по създадената и разработена от фирмата ни собствена логистична и дистрибуторска мрежа както и през дистрибуционни центрове на национални вериги, с които сме в договорни отношения.

Служителите разполагат с отлични условия на труд в новопостроената база на фирмата, която отговаря на всички съвременни изисквания и разпоредби на Директивите на Европейския съюз за предприятия за производство и търговия с храни.

В „БЕЛС” ЕООД е разработена, внедрена и поддържана Система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки НАССР, с цел гарантиране на хранителнната безопасност при производството и дистрибуцията на продуктите, които предлага фирмата. Качеството се проследява през различните етапи на доставка, съхранение, производство, предлагане и продажба до крайния клиент.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...