Биттел ЕООД | Българска Фирма за Климатична и соларна техника, домофонна техника, телекомуникационно оборудване, IT продукти, мебели за офиса и дома, канцеларски материали, ученически пособия
Преглеждане на профила: 1623 пъти

Биттел ЕООД
Българска Фирма за Климатична и соларна техника, домофонна техника, телекомуникационно оборудване, IT продукти, мебели за офиса и дома, канцеларски материали, ученически пособия
Град:
Адрес:ул. "Нестор Абаджиев" № 13
Телефон:+359 32 27 00 27
Бранш:
e-mail:office@bittel-bg.com
Сайт:www.bittel.bg
"Биттел" ЕООД е водеща българска фирма, специализирана във внос, търговия на едро и дребно, интернет търговия и експорт. Основна част във фирменото портфолио заемат следните категории стоки: климатична и соларна техника, домофонна техника, телекомуникационно оборудване, IT продукти, мебели за офиса и дома, канцеларски материали и ученически пособия.
Фирмата разполага със собствена търговска и складова база, разположена в град Пловдив. В екстериора и във вътрешния дизайн на сградите и на инфраструктурата към тях е вложено модерно мислене, показващо отношението на екипа към всички негови партньори.


Индивидуалният подход към клиентите е ключов фактор за създаването на стабилни и дългосрочни партньорства. В комфортната и уютна обстановка на работните помещения експертите по продажби в „Биттел” ЕООД изслушват внимателно всеки един клиент, за да предложат решение, което в най-пълна степен съответства на неговите потребности.
Спокойната и ведра атмосфера предразполага към творчески подход в работата и намирането на правилното решение на всеки казус. Изключителната динамика на процесите се следи от интегрираната във фирмата ERP система, която подпомага безпроблемната и точна работа на служителите на всички нива. Това гарантира максимална ефективност и ползотворност на работния ден.


На разгъната площ от 2000 м2 в базата на “Биттел” ЕООД са разположени складови помещения. В по-голямата им част е изградена стелажна система, което позволява максимално използване на пространството и складирането на необходимите за безупречното функциониране на работния процес стоки.

Доброто логистично обслужване е от съществено значение за удовлетворяване изискванията на клиентите. Фирмата разполага със собствени товарни превозни средства, което гарантира бързи, точни и навременни доставки до всички търговски партньори на „Биттел” ЕООД на територията на цялата страна.Шоурум, магазин, офисна част и склад са разположени на две нива в собствената база на „Биттел” ЕООД в град София.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...