Бонго и Лонго ООД | Българска фирма за производство на Ядки - Бадем,Лешник,Кашу,Фъстък,
Преглеждане на профила: 4491 пъти

Бонго и Лонго ООД
Българска фирма за производство на Ядки - Бадем,Лешник,Кашу,Фъстък,
Град:
Адрес:
Телефон:+359 884 138 088; +359 884 138 081
Бранш:
e-mail:veseloparty@abv.bg
Сайт:www.veseloparty.com
"Бонго и Лонго"ООД е създадена през 1998 г.
За това време фирмата успя да се утвърди като един от водещите местни производители на ядки и сушени плодове. Нашият успех се гарантира от постоянните инвенстиции в инфраструктурата, материално техническата и търговска база, рекламата и обучението на персонала.


През януари 2009г. ние открихме новата си производствена база в град Аксаково, където изградихме цехове за печене, пакетаж и складиране на готовата продукция. Разполагаме с отлично развита дистрибуторска мрежа в цяла североизточна България и сме признат и търсен партньор много търговци на едро и дребно. Асортиментът от продукти включва както печени и сурови пакетирани ядки с търговска марка „Весело Парти”,диетични продукти "Весело Парти-Diet Nuts, кафе "Silver"и "FOX", насипно кафе и голямо разнообразие от кафе-консумативи.Предлагаме и сурови и печени ядки на едро за специализираните търговци.


При производството на ядките „Весело Парти” се използват само висококачествени суровини от най-добрите райони по целия свят (България, САЩ, Турция, Индия, Китай, Египет, Иран и др.), които минават под постоянен контрол. Благодарение на нашите познания в областта на производството и на опита на специалистите ни,ние създаваме собствени рецепти и вкусове,които са оценени от българския потребител. От първостепенно значение за „Бонго и Лонго”ООД е доброто качество на продуктите, суровините и другите съставки, които са използвани в производството на ядките и сушените плодове.

Качеството на произведената стока минава през постоянен контрол, както от екипа на фирмата, така и от периодични сертификационни проверки, които отговарят на високите стандарти, които всеки продукт трябва да покрие.Гаранция за това е прилаганата от нас система НАССР.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...