DEKO TECH Interior Design | Българска фирма за Проектиране и изпълнение на интериори, разработване и създаване на нестандартни и специфични мебели
Преглеждане на профила: 1510 пъти

DEKO TECH Interior Design
Българска фирма за Проектиране и изпълнение на интериори, разработване и създаване на нестандартни и специфични мебели
Град:
Адрес:ул. Д. Търкаланов 20
Телефон:+359 899 895 930; +359 899 152 200
Бранш:
e-mail:office@deko-tech.com
Сайт:www.deko-tech.com
Ние сме млад, професионален, амбициозен екип, който се занимава с проектиране и изпълнение на интериори. Като креативен и надежден партньор и предлагаме на нашите клиенти и партньори идеи и решения съгласно модерните тенденции и технологии.
Компанията ни специализира в две насоки:
Проектиране - дизайн и инженеринг на съвременни интериори и други обекти, визуализация и анимиране, изпълнения на преустойства и ремонти. Предлагаме цялостно изпълнение и проджект мениджмънт.
Производство – разработване и създаване на нестандартни и специфични мебели, врати и други интериорни елементи. Нашата модерно оборудвана фабрика има високи технологични възможности, ние работим както със стандартни така и внедряваме нови материали.
Основните ни цели без компромис са: коректност, качество, грижа за клиента, предоставяне на повече и по-добри услуги.
Ние изпълняваме както свои , така и проекти на архитекти, проектанти и дизайнери, които търсят максимума при реализация на идеите си. Предоставяме консултации на инвеститори и проектанти по време на целия процес от проектирането до монтажа. Така ние даваме възможност на нашите клиенти и партньори да се концентрират върху своя проект, докато ние поемаме грижата за обзавеждането, включително техническите детайли с професионален съвет, специализиран монтаж и поддръжка.
Наши клиенти са : VIVACOM, BLIZOO, NET1, Megalan Network, ОББ, Алфа Банк, Посолство на САЩ, БНР, Нетинфо Бг, Литекс Комерс , AMEXY, BMW България, Глобъл Нет Солюшънс, Sport 1 Cafe, Каменица, ИХ Доверие, ТК Холд, Инфонотари, Пампорово Девелопмънт, Веко Истейт, жилища в стрната и европейския съюз.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...