Fromagerie Arvaniti S.A. | Гръцка фирма за производство на сирене
Преглеждане на профила: 1319 пъти

Fromagerie Arvaniti S.A.
Гръцка фирма за производство на сирене
Град:
Адрес:GR 54500, Neochorouda
Телефон:+30 2310 709 559; +30 2310 709 951
Бранш:
e-mail:
Сайт:www.arvanitis.gr
В Arvaniti Dairy, ние вярваме, че поддържането на актуалност като следваща стъпки към бъдещето има главна роля в това да бъдеш все по-верен на своите принципи. Ето защо сме избрали да базираме растежа си на вечните ценности, като:

Оставаме верни на качеството. Уважаваме потребителя. Обичаме това, което правим.

Нашата история започва през 1980 година и е изпълнена с успех както в Гърция, така и в чужбина. Този успех е спечелил Arvaniti Dairy място сред най-конкурентните млечни предприятия в целия свят. Качеството на нашите продукти е оценено от Световното първенство за оценяване на сирене, което удостои Arvaniti Dairy със своя Златен медал. Това е наи-високата награда, която за първи път е била давана на гръцка кравеферма и е признание за нашия несравним ноу-хау и утвърждаване на любовта, която показваме към нашата работа.

Репутацията ни се фокусира върху три ключови факти:
Ние почитаме традицията и ще останем верен на философията ни.
Ние запазваме семейния характер на Arvaniti Dairy жив, въпреки постоянните ни растеж и изключително висока натовареност.
Нашите помещения са разположени в сърцето на гръцката област за производство на мляко, в близост до пасбищата на Македония, Гърция.

В Arvaniti Dairy наистина обръщаме внимание на качеството на суровините, които използваме. Ето защо всеки ден, ние ги събираме от местните производители, в когото вярваме че ще ни снабдят само с най-доброто мляко в района. Проверяваме внимателно всеки етап от производството и обработката на млякото което използваме, като се започне от добро отглеждане и хранене на животните, за високи постижения на крайния продукт. В Arvaniti Dairy ние обещаваме да ви предлагаме продукти на безкомпромисно високо качество.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...