GATTO | Българска фирма за търговия със Сухи смеси за печива и инстантни кремове, пудинги, готови блатове за торти и рула, мусове, захарни украси и захарно тесто, оцветители, аромати, подобрители, топинг, глазури и желета
Преглеждане на профила: 7069 пъти

GATTO
Българска фирма за търговия със Сухи смеси за печива и инстантни кремове, пудинги, готови блатове за торти и рула, мусове, захарни украси и захарно тесто, оцветители, аромати, подобрители, топинг, глазури и желета
Град:
Адрес: ул. Струга 33 – партер
Телефон:+359 52 640 525; +359 877 134 477
Бранш:
e-mail:gatto_fsd@abv.bg
Сайт:www.sladkarski-materiali.com
‘Фууд сървиз енд дринк’ ЕООД е новосъздадена фирма, чиято цел е да задоволи домакинството с професионални сладкарски материали. Асортимента, който се предлага в магазин „GATTO” е - сухи смеси за печива и инстантни кремове, пудинги, готови блатове за торти и рула, мусове, захарни украси и захарно тесто, оцветители, аромати, подобрители, топинг, глазури и желета, висококачествени шоколади и шоколадови продукти, поръски и ядки, фотодекори за торти, аксесоари за сладкарство и други. Предлагаме също и декорирани бисквити и мъфини , бутикови торти /по предварителна поръчка/ и захарни фигурки и декорации.

Фирмата предоставя на своите клиенти възможност да закупят професионални продукти за сладкарството на достъпни разфасовки и цени. В организацията е въведена HACCP системата и се спазват всички хигиенни изисквания.
Всички продукти и материали притежават сертификати за качество.

Разбирайки нуждите на нашите клиенти ние се стараем да оправдаваме очакванията им и да гарантираме качество и креативност.

FB: https://www.facebook.com/SladkarskiMaterialiZaDomashniTorti

Skype: gatto_fsd
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...