Косене на трева | Българска Фирма за поддръжка на дворове и цветя, райграс, тревни смески, поливане, засаждане, живи плетове
Преглеждане на профила: 1595 пъти

Косене на трева
Българска Фирма за поддръжка на дворове и цветя, райграс, тревни смески, поливане, засаждане, живи плетове
Град:
Адрес:Варна
Телефон:
Бранш:
e-mail:
Сайт:www.поддръжка.org
Предлагаме пълно обслужване от елегантни вечери, готвене на място, коктейли за неограничен брой хора и барбекюта на открито, декорация, оборудване под наем. Ако имате повод за празнуване, ние можем да реализираме мечтите ви! За нас ще бъде чест да организираме Вашето лично или фирмено събитие!!

Като лични асистенти ние ще поемем отговорността за цялото планиране и организация преди, по време на и след събитието. Това означава, че Вие може да се отпуснете и да се концентрирате върху други неща. В зависимост от характера на Вашето събитие ние предлагаме удобни конферентни зали с модерна техника, предлагащи всички удобства и ресторанти подходящи за бизнес вечери.

Организация на сватбени тържества.Ние сме една от водещите фирми в пълната организация за вашия сватбен ден. Самата организация на подобно мероприятие изисква дълги години опит, мотивация, практика и обхватност на всички детайли за провеждането на голямото събитие. Разполагаме с всичко необходимо като знания и опит, за да направим сватбения ден един прекрасен и незабравим момент. Изготвяме цялостен организационен план за развитието на деня, възможната локация на тържеството, работим с най-добрите фотографи във сферата на сватбеното заснемане, имаме пълно оборудване за сватба, разполагаме с различни калъфи и панделки, воали и куп артикули за декорация на една голяма сватба.

Абитуренски балове са неизменима част от нашата националност. Предлагаме градинска украса с коктейлни маси, кетъринг, готвене на място, шатри, озвучение и всичко необходимо за посрещането на гостите от абитурента!
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...