Хотел ФАВОРИТ | Български Хотел, стаи, апартаменти, ресторант
Преглеждане на профила: 1400 пъти

Хотел ФАВОРИТ
Български Хотел, стаи, апартаменти, ресторант
Град:
Адрес:ул. Княз Борис I 193
Телефон:+ 359 2 931 93 91, +359 885 858 985
Бранш:
e-mail:info@hotelfavorit.bg
Сайт:www.hotelfavorit.bg
Новият ХОТЕЛ ФАВОРИТ се намира в централната част на град София, ул. "Княз Борис I" 193 - на пешеходно разстояние от Централната Автогара и от Централната ЖП - гара и на 200 м от метростанция "Лъвов мост". В близост е до повечето главни търговски улици и до основните културни и архитектурни забележителности на столицата, а от летище София е на 11 км. Местоположението му го прави еднакво подходящ, както за деловите гости, така и за туристите, пристигащи с развлекателна цел.

Обстановката в хотела е топла и уютна, стаите и апартаментите са удобни и елегантно обзаведени и дават възможност за пълноценна почивка. За настаняване се предлагат 19 стаи и 5 апартамента, оборудвани така, че да отговорят на разнообразните изисквания и предпочитания на гостите на хотела. Предоставени са всички необходими удобства - безплатен Интернет, цифрова телевизия, телефон, мини-бар, румсървиз, централно отопление и индивидуални климатици, самостоятелна баня, електронна заключваща система и др.

За допълнително удобство на бизнес–клиентите е обособената в лоби-бара бизнес-зона с безплатен Интернет и с възможност за ползване на пълен набор от офис-техника.

Стилният и романтичен ресторант към хотела предлага на своите клиенти традиционни български ястия и специалитети от интернационалната кухня, които да задоволят и най-изискания вкус. Подходящ е както за бизнес-закуска, обяд или вечеря, така и за провеждането на групови мероприятия като балове, коктейли и други лични празненства.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...