IFC Kitchen Appliances Man. Co | Турска Фирма за  Абсорбатори, вградени котлони, фурни за вграждане, микровълнови печки, съдомиялни, мивки
Преглеждане на профила: 1440 пъти

IFC Kitchen Appliances Man. Co
Турска Фирма за Абсорбатори, вградени котлони, фурни за вграждане, микровълнови печки, съдомиялни, мивки
Град:
Адрес:Yünsan İş merkezi No: 9 Ataşehir
Телефон:+90 216 575 5154
Бранш:
e-mail:
Сайт:www.icf.com.tr
Първата готварска печка на въглища ICF е , е произведена в Ескишехир през 1974 година. Днес, компанията се основава на своите 37 години опит в индустрията за производство и печки на пазара и редица други съвременни и стилни продукти, предназначени да направят вградените кухненски уреди по-удобни.

По време на първите дни като участник на пазара, ICF усъвършенства своята гама от отоплителни уреди, за да спечели марката репутацията си на качествен производител. След продажба на компанията, се инвестира в модерна фабрика за вградена котлони, която сега произвежда повече от три хиляди различни видове.

През 2003 г., компанията добавя в производството си фурни за вграждане, а през 2011 г. също се добавят вградени съдомиялни машини. С добавянето на миялна машина в диапазона си, ICF се превръща в един от най-модерните фабрики за уреди за вграждане в Европа.

Кухненските уреди ICF, произведени в Ескишехир вече са много добре познати на европейските пазари. Над 50% от продукцията на фирмата се изнася в момента, и в плановете и за следващите няколко години се очаква да се генерира по-нататъшен растеж на продажбите за износ. Пазара в Източна Европа, където делът на износа е имал динамичен растеж, е много важна област за инвестиции за ICF.


Ние следваме до иновациите ....
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...