ISOMAT S.A. | Гръцка фирма за производство и разпространие на хидроизолационни материали, добавки за бетони, замазки, мазилки, лепила за плочки и фугиращи смеси, материали за ремонт, боядисване, готови мазилки, промишлени подове
Преглеждане на профила: 1687 пъти

ISOMAT S.A.
Гръцка фирма за производство и разпространие на хидроизолационни материали, добавки за бетони, замазки, мазилки, лепила за плочки и фугиращи смеси, материали за ремонт, боядисване, готови мазилки, промишлени подове
Град:
Адрес:17th km Thessaloniki - Ag. Athanasios Road
Телефон:+30 2310 576 005
Бранш:
e-mail:info@isomat.gr
Сайт:www.isomat.gr
ISOMAT е основана през 1980 и днес представлява една от най бързоразвиващите се компании за производството на строителна химия и сухи циментови смеси в Югоизточна Европа. Стабилното си развитие дължи предимно на новаторските си качествени продукти, висококвалифицирания си персонал и високото ниво на услуги които предлага на клиентите си.

Фирмата произвежда и разпространиява продукти - строителна химия и сухи смеси, които се използват във всякакви строителни работи. Произвежда 6 основи категории продукти:
Хидроизолационни материали
Добавки за бетони, замазки и мазилки
Лепила за плочки и фугиращи смеси
Материали за ремонти и боядисване
Готови мазилки
Промишлени подовеВъв фирмата в Гърция днес работият 210 служители, от които 35 са дипломирани инженери и химици, както и още 60 служители които работият в четирите дъщерни компании в чужбина.

С двата си логистични центрове, в Атина и в Солун, и голямата си мрежа от около 1500 партньорски магазина, ISOMAT обслужва строителния бранш навсякаде в Гърция.

Адаптирайки стратегия за разширяване в чужбина, фирмата изнася в повече от 20 страни в Европа, Близкия Изток и Азия, чрез дъщерните си фирми или местни дистрибутори.

В пазарите на Румъния, България и Сърбия действа чрез дъщерните си фирми съответно, ISOMAT ROMANIA S.R.L., ISOMAT INTERNATIONAL E.O.O.D. и ISOMAT D.O.O.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...