ЛОББИ БЪЛГАРИЯ  | Българска фирма за производство на Суровини за хранителна промишленост
Преглеждане на профила: 1651 пъти

ЛОББИ БЪЛГАРИЯ
Българска фирма за производство на Суровини за хранителна промишленост
Град:
Адрес:бул. “Христофор Колумб” 56
Телефон: +359(2) 873 49 58; +359 (0) 885 290 040
Бранш:
e-mail:office@lobbi.bg
Сайт:www.lobbi.bg
Създадена през 2007 година “ ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ” се установи като един от най-добрите доставчици на суровини, машини и пластмасови изделия за хранително вкусовата промишленост, химическата и фармацефтична промишленост на динамично развиващият се български пазар.В стремежа си да бъдем максимално полезни на своите клиенти ние постоянно разширяваме гамата на продуктите, които дистрибутираме и подържаме връзката: от технологиите до суровините и от оборудването до производството на крайния продукт.“ЛОББИ БЪЛГАРИЯ” осъществява търговско представителство и дистрибуция на територията на България и Македония.Един от секторите, в които е насочена дейността на фирмата е суровини и добавки за различни хранително вкусови изделия като печива, хляб, сладкарски и захарни изделия, меса, деликатесни храни. Пълната гама продукти и постоянното предлагане на нови продукти и технологии за бранша правят “ ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ” един от лидерите на Българският пазар на суровини и технологии за хлебарска и сладкарска промишленност. В помощ на нашите клиенти ние предоставяме необходимите рецептури и технологии за производството на изделия и обучаваме персонала на клиента на всичко необходимо за воденето на производствените процеси.

ЛОББИ БЪЛГАРИЯ предлага и пълна гама машини, оборудване и аксесоари за хлебарската и сладкарската индустрия, ресторанти и хотели.

С нас може да реализирате цялостни проекти за:

o Оборудване на съвременен хлебозавод - линии за „Заводски хляб” – лентови тунелни пещи /газови и електрически/, пруфери за заводски и за тостерен хляб, тестоокръглители, тестооформители, транспортьори за тесто и за хляб и др.

o Оборудване за производсво на за земели и хамбургери, линии за солети и бисквити, ламинатори и линии за кроасани и бутер теста, силози за брашно, опаковъчни машини за хляб, миялни машини за каси, индустриални хлеборезачки.

o Оборудване за специален хляб и топли точки– етажни пещи, ротационни пещи, конвектомати, камери за ферментация, тестомесачки, колички, тави и форми, аксесоари.

o Оборудване за сладкарски цехове – шприц машини, сладкарски миксери, лентови пещи за сладки, тункмашини с охлаждащи тунели, темперирки.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...