MILLS OF CRETE | Гръцка фирма за производство на брашно, фуражни продукти, специални брашна, пекарски продукти, мандра
Преглеждане на профила: 2867 пъти

MILLS OF CRETE
Гръцка фирма за производство на брашно, фуражни продукти, специални брашна, пекарски продукти, мандра
Град:
Адрес:40 Eth. Venizelou
Телефон:+30 2821081380; Free phone: 800 - 11- 44555
Бранш:
e-mail:info@mills.gr
Сайт:www.mills.gr
MILLS OF CRETE е компания, която започва своята дейност с мелничарство в залива Суда (Крит, Гърция) през 1928 година. Фирмените помещения са напълно унищожени през 1941 г., по време на Втората световна война, както същевремено започва изграждане на нова, която започва да функционира на същото място през 1953 година.

Днес, MILLS OF CRETE е сред най-големите компании на Крит и най-важните фабрики в ърция, с ежедневен капацитет на смилане от 450 тона пшеница и капацитет на производство на животински фуражи от 500 тона на ден.

Използването намодерните техники и технологии, доведе до производството на голямо разнообразие от брашна за всяко ползване за покриване на настоящите изисквания на хлебопроизводството и сладкарските изделия. Днес за нуждите на професионалните потребители се произвеждат повече от 300 вида брашна. В същото време, експертите на компанията може да се разработват с клиентите, смеси от брашна специално за тях.

Образцовия начин на работа на MILLS OF CRETE в целия спектър от дейности, свързани с научни изследвания и развитие на производството и маркетинга на продукти, е признато от ELOT и фирмата получила Сертификат за гаранция за качество ELOT (ISO 9001).
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...