М и М Трейдинг | Българска Фирма за Внос и Износ на Посадъчен материал за цветя и зеленчуци
Преглеждане на профила: 2436 пъти

М и М Трейдинг
Българска Фирма за Внос и Износ на Посадъчен материал за цветя и зеленчуци
Град:
Адрес:ул.Чумерна 20
Телефон:+359 2 9834686; +359 888 222 743
Бранш:
e-mail:mmtrbg@datalink.bg
Сайт:www.mmtrbg.com
Фирма М и М Трейдинг започва своята дейност през 1989г. като представител на холандската фирма Лимпекс Трейдинг БВ.
От 1993г. М и М Трейдинг се обособява като самостоятелна българска фирма с основна дейност внос и износна посадъчен материал за цветя и зеленчуци, семена, разсади, комбинирани минерални торове и др. Нейни основни търговски партньори са фирми от Холандия, Германия, Италия, Полша, САЩ и др. като: JacUittenboogardZonen BV, Syngenta BV, Stoop Bloembolen, Ernst Benary GmbH, Orvital Spa, Consorzio Sativa Srl, Pan American, Fides BV, W.Legutko, GartenbauBongartzи др.
Нашата фирма е изключителен представител за България на фирмите Pan American Seedsи Benary GmbHв областта на търговията със семена за цветя; JacUittenboogardZonen BVв областта на търговията с луковици за цветя; Consorzio Sativa в областта на търговията със семена за зеленчуци; Orvital SPAв областта на търговията с комбинирани минерални торове; Fides BVв областта на търговията с разсади за цветя.
В своята дейност М и М Трейдинг поддържа контакти с много български фирми в сферата на ландшафтния дизайн, градско и градинско озеленяване и поддръжка, както и специфични обекти като УБГ София и Балчик и др.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...