Мероне–Н ЕООД | Българска Фирма за  Изкупуване и преработка на мляко и млечни продукти, производство на кашкавал, извара, топено сирене, масло
Преглеждане на профила: 1590 пъти

Мероне–Н ЕООД
Българска Фирма за Изкупуване и преработка на мляко и млечни продукти, производство на кашкавал, извара, топено сирене, масло
Град:
Адрес:гр. Алфатар, 7570 п.к. "Мероне"
Телефон:+359 8 673 22 45; +359 888 361 988
Бранш:
e-mail:office@merone.bg
Сайт:www.merone.bg
94 г. започва строителството на нова фабрика в промишлената зона на гр. Алфатар, която започва да функционира през 1996 г. Млекопреработвателното предприятие е разположено на площ 4 440 кв.м. и включва производствени, складови, битови, административни и обслужващи помещения.

Своята дейност предприятието започва като едноличен търговец, в момента е "Мероне–Н" ЕООД. Фирмата притежава собствена марка и фирмен знак.
Дейност

Дружеството е с дългогодишен опит и утвърдени традиции в изкупуването, преработката и реализацията на мляко и млечни продукти на българския и международен пазар.
Нашите запазени знаци

Изкупвателната мрежа е изградена на териториален принцип, като обхваща 70 ферми и приемателни пунктове в населените места на Силистренска, Добричка, Шуменска и Разградска области. Суровото мляко, което се събира за производството на продуктите с марка "Мероне", е с много високи качествени показатели, поради завишения контрол при приемането и окачествяването му.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...