Металконсулт ООД | Българска Фирма за Внос, износ и производство на елементи, профили, шини, обков, метални отливки
Преглеждане на профила: 2063 пъти

Металконсулт ООД
Българска Фирма за Внос, износ и производство на елементи, профили, шини, обков, метални отливки
Град:
Адрес:ул. Сливница №89 Магазин-Офис
Телефон:+359 56 814 467; +359 888 667 309
Бранш:
e-mail:metalkonsult@abv.bg
Сайт:www.metalconsult.eu
Фирма „Металконсулт“ ООД е на пазара от 2006 г. Основната ни дейност е внос, износ и производство на елементи, профили, шини, обков, метални отливки и други. Разполагаме с машина за накатяване на пълната гама артикули от кован метал, както и машини за топла и студена обработка на метал. Нашите продукти се използват за огради, врати, портали, декорации и др.
За тези години фирмата зае лидерско място в цялата страна като производител и вносител на елементи от ковано желязо, предназначени да задоволят и най-изискания вкус на нашите клиенти.
Производствената дейност на фирмата включва серийно производство на елементи, парапети и огради от ковано желязо. Предлагаме и монтаж на място на територията на Бургас. „Металконсулт“ ООД разполага с разработена дистрибуторска мрежа в цялата страна.
Фирмата се състои от екип професионалисти, които са способни да намерят решение на всеки въпрос и да задоволят и най-претенциозния вкус на своите клиенти.
Заповядайте в нашия офис, за да получите най-добрите предложения за Вашия бизнес, а ние ще Ви предложим най-добрите цени!
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...