Навибул Холдинг АД | Български Холдинг за Транспорт и спедиция, Строителство, Дървообработване, Туристически услуги, Охранителна дейност, арт галерия
Преглеждане на профила: 1403 пъти

Навибул Холдинг АД
Български Холдинг за Транспорт и спедиция, Строителство, Дървообработване, Туристически услуги, Охранителна дейност, арт галерия
Град:
Адрес:ул."Хан Крум" 23
Телефон:+359 52 601 900; +359 52 601 999
Бранш:
e-mail:office@navibul.com
Сайт:www.navibul.com
"Навибул Холдинг" АД работи на българския и международния пазар от 1991 година.

За този период от време дружеството изгражда партньорски взаимоотношения с много фирми, асоциации и служби, както в България, така и в чужбина.
Учредител е на Национално сдружение на българските спедитори, Българска морска камара, Асоциация на възпитаниците на Морско училище.

Непрекъснато променящите се изисквания в отношенията търговец – клиент изискват способности и умения за бърза преценка и предлагане на модерни решения, базирани на доказан опит.
В тази връзка ние предлагаме висококачествено и професионално обслужване на нашите клиенти, съчетано с лоялност и иновативност.

Дружеството осъществява дейности в областта на:
-транспорта,
-спедицията,
-логистиката,
-проектирането,
-строителството,
-дървообработването и
-туризма.

Нашите служители имат знанията и опита, необходими за предлагането на квалифицирано съдействие в подкрепа на нашите клиенти.

Ще се радваме да обсъдим с Вас възможностите за взимноизгодно сътрудничество! Вие можете да се свържете с нас по телефон, факс или електронна поща.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...