Нутрим | Българска фирма, Производител на храни, напитки и суплементи
Преглеждане на профила: 4219 пъти

Нутрим
Българска фирма, Производител на храни, напитки и суплементи
Град:
Адрес:ул. "Гладстон" 90
Телефон:+359 32 644 670; +359 (0) 886 834 968
Бранш:
e-mail:info(at)nutrim.bg
Сайт:www.nutrim.bg
Нутрим е компания, основана през далечната 1993 г. В двайсетгодишната й история фирмата се е утвърдила като водещ производител на храни, напитки и суплементи със специално предназначение – за спортисти и хора, подложени на екстремни физически натоварвания, за пациенти с различни заболявания, както и за масови потребители. Продуктите се разработват от фирмени специалисти в областта на храненето и хранителните технологии в колаборация с водещи световни високотехнологични лаборатории и производители на суровини.
Продуктите на Нутрим са с отлични вкусови и технологични качества. Техният състав е съобразен с препоръките на консенсусните комитети във всяка една от областите на специализираното хранене, включително и на тези на American College of Sports Medicine (ACSM), касаещи храненето и възстановяването в спорта. Те отговарят напълно на европейското законодателство, залегнало в Директива 1999/21/ЕО и Директива 2002/46/ЕО.
Производствената листа на Нутрим включва повече от 60 продукта, специално предназначени за професионални спортисти и хора, активно занимаващи се със спорт, които осигуряват ефективното им възстановяване и подпомагат здравословния им начин на живот.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...