ПРОФИКС ООД | Българска Фирма за  Строителство, довършителни работи, ремонт
Преглеждане на профила: 2059 пъти

ПРОФИКС ООД
Българска Фирма за Строителство, довършителни работи, ремонт
Град:
Адрес:ул.”Източна тангента” №84
Телефон:+359 2 978 89 97; +359 2 979 48 10
Бранш:
e-mail:infoprofix@profix.bg
Сайт:www.profix.bg
ПРОФИКС ООД е създадена през 1993 г., за да удовлетвори пазарната потребност от висококачествени и високотехнологични западноевропейски продукти за професионалистите и домашния майстор. Фирмата стартира като вносител и дистрибутор в България на лепилата BISON (БИЗОН) от Холандия.

Днес ПРОФИКС ООД е динамично развиваща се фирма, която има в портфолиото си още премиум брандове като HAMMERITE (ХЕМЪРАЙТ, специалните бои за метали), DULUX (ДЮЛАКС, уникалните интериорни и екстериорни бои), CUPRINOL (КУПРИНОЛ, препаратите за тотална защита на дървените изделия) и АКВАСТОП. Продуктовата ни гама непрекъснато се разширява и обогатява с нови полезни и практични стоки за строителството, довършителните работи, ремонта.

Ние работим на територията на цялата страна чрез своите дистрибутори и търговски представители. Наши клиенти и партньори са строителни хипермаркети и складове за търговия на едро, както и много магазини за домашния майстор из цялата страна. Все повече строителни фирми стават наши клиенти, убедени в надеждността и гарантираното качество и произход на нашите продукти.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...