РАДИКОМ | Българска Фирма за Производство на Натурални и смесени подправки, Нишестета, Готови смеси, Сладолед на прах, зърнени закуски
Преглеждане на профила: 2519 пъти

РАДИКОМ
Българска Фирма за Производство на Натурални и смесени подправки, Нишестета, Готови смеси, Сладолед на прах, зърнени закуски
Град:
Адрес:с. Калековец ул. Независимост 21
Телефон:+359 32 624 435; +359 884 505 055
Бранш:
e-mail:offce@radikom-bg.com
Сайт:www.radikom-bg.com
Ние сме РАДИКОМ.

Нашата основна дейност е производство на натурални и смесени подправки, десертни нишестета, кисели, готови смеси за бухти и палачинки, сладолед на прах, гарнитури и пюрета, зърнени закуски.

Фирма "РАДИКОМ" е създадена през 1993 година от Радко В. Стоицов.

Стартирахме с производство и пакетаж на десертни нишестета и подправки. Направихме първите си крачки с ограничени технически средства и персонал.

С високо качество на продуктите спечелихме доверието на потребителите. Нашите иновативни идеи за създаване на хармония в кухнята ни осигуряват присъствие във всички краища на страната. Наши клиенти са, както малките квартални магазинчета, така и големите вериги супермаркети, за да сме винаги близо до Вас - нашите лоялни потребители.

Днес разполагаме със съвременни машини и модерни технологични линии, разположени в новата ни производствена база в с. Калековец.

Нашият високо квалифициран и мотивиран екип от специалисти следи за стриктното спазване на изискванията и принципите на ISO 9001:2008 и НАССР, както и всички останали разпоредби на българскота и европейското законодателство.

Основна цел и задача на всеки служител е да задоволим изискванията и нуждите на потребителя.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...