Роял В ЕООД | Сушени яйчени продукти и дехидратирани суровини , за хранителната индустрия
Преглеждане на профила: 1316 пъти

Роял В ЕООД
Сушени яйчени продукти и дехидратирани суровини , за хранителната индустрия
Град:
Адрес:ул. "Петър Бонев" 128
Телефон:+359 34 453 180
Бранш:
e-mail:sales@royal-v-bg.com
Сайт:www.royal-v-bg.com
Разположена на Балканския Полуостров, България предлага отлични сухопътни и морски комуникации.

"Роял В" ЕООД е ситуирана в Пазарджик, в централната част на България, в непосредствена близост до автомагистрала Тракия.Роял В ЕООД е създадена през октомври 1997г. в Пазарджик, като приемник на ЕТ “Роял – Вера Янакиева”, основана на 23.08.1989 г., с основна дейност внос и търговия на едро с яйчен прах.

Нашето 15-годишно присъствие на индустриалния пазар и утвърждаването ни като надежден доставчик на висококачествени сушени яйчни продукти за редица производители в хранителната индустрия е обусловено от високото качество на нашите продукти.

Роял В е изключителен представител на водещи световни лидери в производството на сушени суровини за хранителната промишленост.

Дружеството прилага добрите търговски практики и HACCP съгласно европейските изисквания.

В изпълнение на политиката на Роял В към разширяване на позициите на националния и международен пазар, както и стремежът към подобряване и задоволяване на потребностите на нашите клиентите, дружеството обнови продуктовото си портфолио с дехидратирани суровини за основните хранителни индустрии.

Основен наш приоритет е предлагане на сушени суровини за хранителната промишленост с доказано качество на водещи производители, както и широкото им утвърждаване като съставна част на все повече продукти.

Нашите фирмени цели са насочени към удовлетворяване на конкретните изисквания на хранителната индустрия и потребностите на всеки отделен наш настоящ и бъдещ клиент в съответствие с динамикатата на усъвършенстващия се бизнес свят.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...