СЕНО | Българска фирма за Внос,Компоненти,Машини
Преглеждане на профила: 1916 пъти

СЕНО
Българска фирма за Внос,Компоненти,Машини
Град:
Адрес:ул. Брянска 25, ет.3
Телефон:+359 066 800 071
Бранш:
e-mail:seno@senosofia.com
Сайт:www.senosofia.com
Официално представителство, внос и техническа поддръжка на машини и оборудване за кабелна обработка, производство на фирма SCHLEUNIGER GROUP - Швейцария /www.schleuniger.com/.
Внос и дистрибуция на:
Свързващи компоненти за кабели, кабелни накрайници (кримпове), конектори, релета, компоненти за насищане на печатни платки (PCB) и по SMD технология.
Интелигентни устройства за сградни инсталации и управление на домашен комфорт.
Машини за кабелна обработка - (пълни автомати и полуавтоматични) и ръчни инструменти, за прикрепване на съединителите, респективно щифтове (букси), кабелни накрайници към кабелите, за изработка на кабелни снопове, за разкройка на кабели, за изпитване на опън и качество на връзката.
Производител: SHLEUNIGER GROUP (Швейцария)
Професионални кабелни връзки за кабелни комутации - за битова и професионална електроника и електротехника, автомобилна промишленост. Всички размери и материали, всички стандарти, вкл. и от типа FASTON-FASTIN, MATE-IN-LOCK и SPLICE - връзки за емайлирани проводници без зачистване на лаковата изолация. Паралелни и крайни кабелни “гилзи”, кабелни клипсове и кабелни контакти със съответните пластмасови тела и изолации, пластмасови букси.
Професионални кабелни накрайници (“обувки”) за електромоторна, автомобилна и електротехническа промишленост, от типа “тръбни”, изолирани и неизолирани, от всички размери и видове материал, щекерни и кръгли в единично изпълнение за ръчно или машинно присъединяване. Доставят се в ролково и единично изпълнение (съответно за ръчно или машинно използване).
Превключватели, ключета, микропревключватели, сигнални лампи.
Производители: EVEREL(Италия), Panasonic (Япония).
Програмируеми механични и електронни уреди за контрол на време, светлина и топлина - тарифни часовници за електромери, часовникови превключватели - инсталационни и универсални, превключващи часовникови модули, светлинно-управляващи превключватели, терморегулатори, EIB (European Installation Bus) програмируеми уреди и системи.
Производител: THEBEN (Германия).
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...