SUPERMAG | Български Онлайн супермаркет
Преглеждане на профила: 1647 пъти

SUPERMAG
Български Онлайн супермаркет
Град:
Адрес:ж.к.Младост 1
Телефон:+359 888 890 741, +359 898 890 741
Бранш:
e-mail:info@supermag.bg
Сайт:www.supermag.bg
Вие замисляли ли сте се колко време губите на месец за определени покупки, които така или иначе са планирани – знаели сте че Ви предстоят, знаете любимата си марка и т.н. напр.: вода, прах за пране, мляко, колбаси и др.? Е, аз се замислих за всичко това, а и към него прибавих и неудобството от трафика в нашия град, теглото и обема на покупките, както и опитът ми в търговията (16години), и реших да създам този магазин, защото съм сигурен че ще бъде във Ваша услуга.
Като допълнение направихме отделна рубрика с полезна информация и интересни рецепти, за да бъдем максимално полезни, и да направим от SuperMag не само магазин, но и едно интересно място в интернет.

Създавайки SuperMag аз и сформираният от мен екип се обединихме изцяло около идеята, че няма да продаваме продукти, които не бихме консумирали - ние и нашите семейства. Ще бъдем в непрекъснато взаимодействие с Вас, като взимаме под внимание всички Ваши предложения и ще се стараем да ги изпълним. Именно по този начи ще сме близко до Вас и Вашите желания ще бъдат удовлетворени.

Желаем ви приятно преживяване и пазаруване!
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...