Струма Фрут ООД | Българска Фирма за Сушени плодове, Къпини, Боровинки, Малини, Шипка, трънка, ябълки
Преглеждане на профила: 2089 пъти

Струма Фрут ООД
Българска Фирма за Сушени плодове, Къпини, Боровинки, Малини, Шипка, трънка, ябълки
Град:
Адрес:2500 Кюстендил
Телефон:+359 78 522 849; +359 886 60 60 61
Бранш:
e-mail:office@strumafruit.com
Сайт:http://www.strumafruit.com
Сушените плодове са основен продукт от дейността на "Струма Фрут" ООД. Нашата фабрика е разположена в градината на България- района на гр. Кюстендил.

Можем да се похвалим с изобилие от плодове, а именно череши, сливи, диви плодове - къпини, боровинки, малини, шипка, трънка, ябълки и др.Самите ние имаме собствена черешова градина, в която преобладавт сортовете Бинг, Райнер, Ван, Жълта Драгановка, Трагана. Сливовите насаждение които фирмата е създала са със сорт "Стенлей.

Разполагаме със собствена сушилня, в която са разположени линии за калибриране на череши и сливи, машини за почистване на дръжките и костилките на плодовете. Има инсталирана линия за белене и нарязване на ябълки на кубчета и за производство на ябълков чипс. Сушилнята разполага с три тунела, тип "Калифорнийски".

Ние произвеждаме натурални продукти, които се отличават с липсата на консерванти, оцветители и допълнително добавена захар. Сушените плодове и зеленчуци, произведени от "Струма Фрут" са забележителни със своя неподправен вкус и сочност. Нашата цел е да запазим максимално качествата на суровината и да предложим на нашите клиенти вкусни и здравословни храни.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...