SugArt | Гръцка фирма за производство и търговия с декоративни елементи от захар, захарни фигури, сладки
Преглеждане на профила: 1396 пъти

SugArt
Гръцка фирма за производство и търговия с декоративни елементи от захар, захарни фигури, сладки
Град:
Адрес:Industrial Park of Therm
Телефон:+30 31 463.356, +30 31 463.390
Бранш:
e-mail:info@sugart.com
Сайт:www.sugart.com
Sugart е създадена през 1980 г. в Солун от Атанасиос Салагианис и успешно работи в областта на производството и разпространението на декоративни елементи за торти за рожден ден, годишнина, сватба и др.
През последните 27 години Sugart успя да създаде име, синоним на качество, услуга и иновации. Неговата непрекъснато възходяща тенденция е резултат от упорита работа, дългогодишен опит и високи цели.

От 1991 г. Sugart се намира в собствена сграда от 1500 кв.м. . През 2007 г. увеличи допълнително своите помещения до общо 3000кв.м, което ги прави още по-гъвкави.


Sugart произвежда и се занимава с широк спектър от стоки, които напълно покриват всички нужди на сладкарство. Захарни украси, захарни плаки и фондан, панделки, марципан и гофрети, опаковъчни продукти и сладкарски инструменти, които са само част от основните продукти. Разнообразието на продуктите, както и тяхното превъзходно качество постави компанията сред водещите на своята област в Европа.
Също така компанията търгува с много популярни марки, за които притежава изключителните авторски права. Тя е достигнал такова високо ниво, така че да може да обогати колекцията си редовно и по този начин, напълно да отговаря на нуждите на потребителите днес.

Sugart преобладават на гръцкия пазар, тъй като заемат голям дял от него, докато тяхното популяризиране се разраства постоянно, не само в много балкански, европейски страни и САЩ, но и за много други страни по света. Компанията се стреми да увеличи износната си дейност в близко бъдеще.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...