ТехноКом Ко ООД | Българска Фирма за  Индустриална автоматизация, пневматични фитинги и аксесоари, електромагнитни вентили, on/off вентили с наклонено вретено, контролни и пропорционални вентили, сферични кранове и бътерфлай клапи с пневмоуправление, пнев
Преглеждане на профила: 1191 пъти

ТехноКом Ко ООД
Българска Фирма за Индустриална автоматизация, пневматични фитинги и аксесоари, електромагнитни вентили, on/off вентили с наклонено вретено, контролни и пропорционални вентили, сферични кранове и бътерфлай клапи с пневмоуправление, пнев
Град:
Адрес:бул. Васил Левски 214
Телефон:+359 (0) 32 965 088 GSM: +359 (0) 888 332 968
Бранш:
e-mail:info@technokom.bg
Сайт:http://www.technokom.bg
ТехноКом Ко ООД работи в областта на индустриалната автоматизация. Компанията ни е оторизиран дилър на италианските производители Vesta Automation - пневматика, C.Matic – пневматични фитинги и аксесоари, FG Line – електромагнитни вентили, Hofmann by Bonino Engineering – on/off вентили с наклонено вретено, контролни и пропорционални вентили, Sirca International - сферични кранове и бътерфлай клапи с пневмоуправление, пневмоактуатори. Партнираме си също с Mebra Plastik Italia – пневмошлаухи. Предлагаме продуктите на водещи производители като Schneider Electric - електроапаратура за индустриална автоматизация и контрол, ел. табла., Werma – звукова и светлинна сигнална техника, Flexa – кабеловодещи вериги и защитни брони за кабели, Scame – системи и компоненти за електрически инсталации, Haupа – електроинструменти.
Наши основни клиенти са производители в сферата на хранително-вкусовата и лека промишленост, компании произвеждащи и поддържащи машини за тези производства, както и инженерингови фирми работещи в областта на енергетиката и химическата промишленост.
Изграждаме дистрибуторска мрежа в страната, като не спираме да търсим нови партньорства и контакти, в стремежа си да сме близо до нашите клиенти, което да съкрати времето, в което можем да отреагираме на възникнал проблем, ситуация или запитване.
Рекламираме в специализирани технически издания целогодишно, за да Ви информираме своевременно за новостите в номенклатурата и компанията ни, които са отразявани разбира се и на нашия уеб сайт.
ТехноКом Ко ООД е създадена 2004 година, в резултат на желанието ни да предложим на българския пазар не само продукти, но и цялостни технически решения. Нашите приоритети са да предлагаме качествени продукти на разумни цени, доставени бързо до клиентите ни, с компетентна техническа помощ при избора и поддръжката им.
Нашата цел е да познаваме максимално потребностите и посоката на развитие на бизнеса на нашите клиенти и партньори, за да подходим индивидуално към всеки един от тях и успеем да постигнем едно естествено, дългосрочно и ползотворно сътрудничество.
Позволете ни да бъдем тези, които Ви съдействат за един успешен бизнес!
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...