bioHUMUS | Българска фирма за Производство на биохумус,тор и червей
Преглеждане на профила: 1872 пъти

bioHUMUS
Българска фирма за Производство на биохумус,тор и червей
Град:
Адрес:с.Борисово / на 27 км от гр.Русе /
Телефон:+359 887 325 567
Бранш:
e-mail:bio.humus(at)abv.bg
Сайт:http://biohumus.org
Ферма за производство на биохумус от червени калифорнийски червеи. - с.Борисово / на 27 км от гр.Русе/. Ние сме производители на биохумус, които могат да помогнат за по добрия растеж и развитие чрез подобряване на качеството и увеличаване на количеството на Вашата продукция. За да бъдете конкурентно способни на български и европейския пазар.

Фермата за червен калифорнийски червеи е създадена през 2003 г. с основна дейност отглеждане на червени калифорнийски червеи, производство на биохумус и пречистване на органични отпадъци. Офисът на фирмата се намира в гр. Русе, а производствената база в екологично чист район на 2 км от гр. Сливо Поле.

За нас най-важното е качеството на произведения продукт. Подбираме суровините (говежди и конски оборски тор) и стриктното спазваме производствения процес, който контролираме на всеки от етапите му. Биохумуса вадим веднъж годишно, когато е приключило пълното му хумифициране.

Целта на фермата е да работи за по-чиста околна среда. В производственият процес се оползотворяват отпадъци, които иначе могат да замърсят почвата и водите. Също така, използването на биохумус, намалява използването на минерални торове, които са основни замърсители в природата и в храната ни.


Фермата за Биохумус в с.Борисово предлага на всички заинтересовани закупуване на, ЧКЧ ( червен калифорнийски червей ) и биохумус на изгодни цени.

1.Тор от червен калифорнийски червеи
(100% екологично чист тор произведен от Червени калифорнийски червеи.)

2. Продажба на легла с червени калифорнийски червеи
(1 легло обработва до 1 тон органични отпадъци на година, произвежда до 300 литра БИОХУМУС на година. Червеите се удвояват на 3 месеца и от всяко легло се получават две.)

3. Червен калифорнийски червеи в кутийки за риболов
(Изключително популярна стръв в целия свят, която превъзхожда по качества обикновения торен червей. Червеният калифорнийски червей е с подходящи размери, здрав, подвижен, издържа дълго под водата и има особена миризма, която привлича рибата.)
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...